celinnemartensson

Alla inlägg den 20 maj 2012

Av celinne - 20 maj 2012 21:29

Cha cha !


Inte alls varit aktiv på bloggen dem 4:ra senaste dagarna, för jag har vart på klassresa! I 4 dagar och 3 nätter. Vi har hunnit med att göra jättemycket grymt! Nu ska ni få höra! :)


Dag 1:

Samling för att åka buss till färjeterminalen! Sen åkte vi färja till Åland, hade kung-kul på färjan med bästa sexan! :) Sen efter det så gick vi till campingen för att checka in i stugorna. Sen på eftermiddan fick vi testa att köra Seg-Way (Seg-Way är ett eldtivet fordon som man kan köra max 20km/h). Det var jättekul lite svårt i början att svänga och sånt men sen blev det lättare och man våga köra mycket snabbare sen också! Sen middag och sen lite chill!


Dag 2:

När vi vakna blev det frukost, och så gjorde vi oss iårding! Sen blev det en liten bussutflykt! Vi fick en guidad visning på fästningsruiner i Bomarsund. Det var jättecoolt och roligt! Sen åkte vi vidare till chipsfabriken vi fick kolla när dem gjorde chips och provsmaka hur mycke vi ville. Dem hade ett lager i ett rum med chipspåsar, där var det ca. 2 miljoner chips påsar! Sen fick vi en varsin chipspåse och keps :) Chipsfabriken var jättekul att vara på, och goda chips vare där! Men sen åkte vi och åt lunch. Sen vidare på Sjöfartsmuseum och på fartyget Pommern! Det var intressant att vara där, man fick lära sig mer och det var roligt också! Sen hem och så blev det Beach party (grillkväll och bastukväll & bad i havet), mysigt! Sen blev det chill efter det!


Dag 3:

Frukost och så gjorde vi oss iårding! Sen Äventyrs golf, jag spelade med Jenny, Vilma och Nicki! Det var kul men det var jättevarmt ute så man höll på att svettas ihjäl! Men sen efter det blev det lunch. Sen åkte vi på Äventyrs bad i Mariehamn, det var grymtkul där !! Sen efter det middag (pizza), mumsigt! Sen tillbaks till campingen och så fick vi testa på Team-Bulding, det var kul och man fick sammarbeta värkligen för att lyckas med allt ! Men laget Ugglorna som jag var med i vann iaf, vi var lungt bäst! Sen blev det chill och yay!


Dag 4:

När vi vakna blev det frukost! Sen packa ihop allt och städning! Sen åkte vi till färjererminalen och åkte båt tillbaka till sverige och sen bussen hem igen!




Vi hade en grym klassresa bästa sexan, tack alla föreldrar som gjorde detta möjligt ! :)

Bilder kommer sen och kanske en video när jag kör Seg-Way! :D



Nicki Minaj - Starships!

Lysna på denna grymma låt när ni läser eller efter :p




Presentation


Hey hey, välkommen till min blogg !

På denna blogg så kommer jag blogga om lite allt möjligt men framförallt mest om hästar & ridning :)

Så jag hoppas att ni läser & kommenterar :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du om min blogg?
 Jättebra
 Bra
 Ganska bra
 Sådär
 Dålig

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards